OVER ONS

Wij, Merel en Sam zetten onze 20+ jaar brede (content) marketingkennis bij A-merken en media als KPN, Bol.com, ASN Bank, Funda, Skoda, Parkmobile, Hearst en Sanoma met veel positiviteit in om jou en je merk te helpen groeien!

Duurzaam bijdragen

We geloven dat de groei van merken begint bij mensen en dat we een duurzame bijdrage leveren door onze kennis toepasbaar en toegankelijk te maken om die groei te realiseren. Geen gedoe. Strategie versimpelen. Doelen behalen. Leren. Lachen. Doen!

Dromen, doelen, doen!

In mei 2019 zijn we Digitalheads gestart. Inmiddels zijn er vele (online) groeps-, incompany- en 1 op 1 cursussen en workshops gegeven. Maar dat is niet alles. We dromen, stellen doelen en doen…  Elke dag een beetje beter!

Naast trainers bij Digitalheads zijn we beide bloggers bij Emerce, één van Nederlands grootste marketing platformen.

Tips ontvangen

Ben je benieuwd waar we mee bezig zijn? Meld je aan bij ‘Tips ontvangen’. Je loopt voorop, ontvangt de nieuwste blog en elke twee weken krijg je een ‘Dikke Tip’! Ook kan je ons volgen op LinkedIn. Wil je sparren over je merk? Neem contact met ons op. Happy to help!

“Mijn basiskennis van marketing is al goed en toch heb ik enorm veel extra kennis vergaard”

Esther

“Heel handig en relevant die toolbox met 9 stappen als naslagwerk, hierdoor kan ik meteen aan de slag”

Judith

“Goed dat jullie in aanloop naar de Masterclass en ook daarna veel over contentmarketing delen via blogs en via LinkedIn. Hierdoor blijf ik gemotiveerd om steeds een stapje verder te komen met mijn eigen contentmarketingstrategie”

Barbara