Workshop Innovatieve Verdienmodellen

In één middag of avond leer jij álle verdienmodellen kennen én er actief mee aan de slag gaan voor jouw eigen concept.

Weet jij dat er meer in jouw merk en bedrijf zit? Wil je een nieuwe stroom aan omzet genereren? Heb je geen idee welke richting je in moet slaan om te innoveren? Zie je wel kansen maar weet je niet hoe je dit kan verzilveren? Wil je concrete handvatten en ideeën krijgen om hier werkelijk mee aan de slag te gaan?

Jij bent niet de enige! Innoveren lijkt moeilijk maar met deze praktische workshop ga jij keuzes leren maken die het beste zijn voor jouw concept. Uitgangspunten zijn de huidige waarden en mogelijkheden van jouw bedrijf en juist hiermee kan jij succes realiseren voor de volgende stap.

 

Want dit is alles wat je voor deze workshop nodig hebt:

  • Wij geven jou kennis van alle verschillende verdienmodellen.
  • Jij hebt de kennis van jouw eigen bedrijf.
  • Wij leren jou nieuwe, succesvolle combinaties maken aan de hand van concrete voorbeelden, praktische opdrachten en handige tools.

 

Zo kom jij tot totaal nieuwe mogelijkheden die de ommekeer van je bedrijf kunnen betekenen. Je gaat strategisch heroverwegen. Verdienmodellen herkennen en toepassen. Je krijgt kennis van 55 verschillende succesvolle verdienmodellen en leert aan de hand van praktijkvoorbeelden, handige tools en praktische opdrachten wat deze betekenen voor jouw bedrijf of merk.

De volgende dag kan je meteen aan de slag met deze nieuwe ideeën. En je medecursisten zorgen voor feedback, kennis over haalbaarheid én geven je extra inzichten. Wat absoluut als een pré wordt ervaren door onze cursisten.

Dus wil jij optimaal leren innoveren en de kansen benutten voor jouw bedrijf? Investeer dan een middag of avond van je tijd voor de Workshop Innovatieve Verdienmodellen.

Wij geven deze workshop dit jaar slechts nog drie keer, dus wees er snel bij want het is de meest populaire en hooggewaardeerde workshop in ons huidige aanbod en per workshop is er plek voor 8-10 deelnemers.

De workshop wordt gegeven op nader te bepalen locatie in/rond Amsterdam op de volgende middagen en/of avonden.

Wil je liever deze workshop incompany bij jou op kantoor met je eigen team?
Dat kan natuurlijk ook. Mail ons dan voor de mogelijkheden via info@digitalheads.nl

"Deze workshop gaven we eerder voor een groep van 40 mensen (m/v) en die waren zo ontzettend enthousiast over de waarde die ze hiermee van ons kregen, dat we meteen besloten hem ook op individuele basis aan te bieden voor (marketingcommunicatie-)professionals, ondernemers en ZZP-ers.

Dus wil jij weten hoe je goede ideeën kunt kapitaliseren en écht geïnspireerd naar huis gaat na een boeiende workshop? Dan wil je hier bij zijn! We kijken er naar uit je te ontmoeten op één van onze drie workshops!"

Sam & Merel

Trainers Digitalheads

Dit hebben wij voor jou samengesteld

Wij hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in marketing en management. In college's geven. In het geven van trainingen voor grote A-merken. In concept-ontwikkeling voor ondernemers en bedrijven die wel kansen zien maar niet weten hoe ze dat concreet kunnen verzilveren.

Al deze kennis en oplossingen hebben we in deze workshop gestopt. We vertellen dus over scherp bedachte concepten, innovatieve verdienmodellen die succesvol zijn bij grote merken en waarom jouw concullega helemaal niet jouw concurrent is. Maar dat juist jij de sleutel bent naar het volgende grote succes in jouw bedrijf.

Deze workshop van slechts één middag of avond geeft jou exclusief toegang tot al onze kennis en toepassing van 55 verdienmodellen. De gegeven voorbeelden zijn door ons bedacht binnen grote bedrijven en vervolgens succesvol uitgerold. Dus je hoort succesverhalen én de tegenslagen uit eerste hand. Wij kunnen je daarom exact vertellen of jouw innovatie gaat slagen of niet. En wat je kunt doen om wél direct succesvol te worden.

 

Wat leer je en wat krijg je in deze workshop:

✔ Toegang tot 55 innovatieve verdienmodellen inclusief uitleg aan de hand van voorbeeldbedrijven en hoe toe te passen op je eigen merk.

✔ Inzicht in de verdienmodellen van elk bedrijf dus ook van je concurrent.

✔  Je ontvangt kennis over nieuw ontwikkelde concepten en hoe deze tot stand kwamen en vervolgens succesvol werden.

✔  Je leert de unieke waarde van je bedrijf herkennen en deze omzetten in winstgevende verdienmodellen.

✔ Je leert in 3 rondes dit direct toepassen op jouw eigen bedrijf of concept.

✔ Jij krijgt extra support van alle medecursisten en van ons trainers Sam & Merel die je (als bonus) direct van extra waardevolle feedback zullen voorzien.

✔ Jij gaat vol inspiratie naar huis.

✔ Hierna heb jij alle tools in handen om jouw eigen bedrijf of concept te innoveren met een nieuw winstgevend verdienmodel.

✔ En.. niet onbelangrijk: het is de hele middag vooral zelf DOEN en EXPIREMENTEREN en LEREN. Innoveren met verdienmodellen is onze meest geboekte workshop. Juist omdat je echt zelf aan de slag moet. Interessant voor iedere ondernemer en professional. Leer van buiten naar binnen kijken. En andersom!

 

Hoe ziet de workshop eruit?

  • 13.00 uur of 18.00 uur:  We heten je van harte welkom (inloop).
  • 13.30 uur of 18.30 uur:  Start Workshop Innovatieve Verdienmodellen.
  • 14.30 uur of 19.30:  Na één uur theorie van relevante voorbeelden en achtergrondinformatie ga je nu zelf aan de slag (in groepjes) met 3 mooie oefeningen met je medecursisten. We gebruiken hierbij wetenschappelijk onderzoek en nuttige tools. Uiteraard ontvang je dit naderhand ook in je mailbox zodat je de dag erna zelf aan de slag kan binnen jouw bedrijf.
  • 16.30 uur of 21.30:  Afronding Workshop, vragen stellen en afsluit.

 

Realistische en makkelijk op te zetten innovaties verzekerd met deze waardevolle Workshop Innovatieve Verdienmodellen.

 

 

“De toolkit met kaartjes is geweldig. Je wordt gedwongen om er over na te denken"

Harriet

“Poeh, ik dacht dat ik best wat kennis had van verdienmodellen en mijn bedrijf maar ik heb nu heel andere en betere inzichten ontvangen, heel waardevol dit"

Peter

“Goed dat jullie beginnen met theorie en concrete voorbeelden uit jullie eigen loopbaan. Zo word je al flink geïnspireerd en dan komen die oefeningen en sta je versteld van de mogelijkheden waarvan je het succes zelf in je hand hebt"

Annemie

Wil jij met jouw merk en/of bedrijf innoveren met verdienmodellen?

Dit leer jij tijdens deze workshop op locatie:

 

✅ Welke 55 verdienmodellen er zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

✅ In welke vorm je deze momenteel tegenkomt bij grote merken en bedrijven.

✅ Hoe het succes hiervan afhangt van jouw eigen denken als professional/ondernemer.

✅ Waarom jij op een andere manier innoveert dan jouw directe concurrent.

✅ Hoe je zorgt dat jouw innovaties direct levensvatbaar én succesvol zijn.

✅ Hoe je de variabelen van jouw bedrijf slim voor je laat werken.

✅ Hoe medecursisten tegen jouw ideeën aankijken en jou direct van feedback voorzien.

✅ Hoe je morgen al kunt beginnen met toepassen van de nieuwe verdienmodellen op jouw business.

✅ En last out nog least: hoe zeer je jouw innovaties zelf in de hand hebt.

 

Geef jezelf de wind in de rug. Boost jezelf (en je team!) met deze Workshop Innovatieve Verdienmodellen.  Krijg nieuwe ideeën die direct toepasbaar zijn op jouw bedrijf en jouw bedrijf alleen. Je kunt de dag erna direct aan de slag. Je ziet kansen die je nu ook concreet kunt gaan verzilveren. Je gaat hoe dan ook geïnspireerd naar huis. Je leert opnieuw kijken naar je eigen bedrijf.

Meld je hieronder direct aan. Er is plek voor 8-10 deelnemers per workshop en vol is vol.

Praktische info over de trainingsmiddag en locatie volgt na het kopen van jouw ticket per persoonlijke mail.

We zien je graag op één van onze workshops Innovatieve Verdienmodellen. Tot dan!

 

Sam & Merel